17 Haziran 2012 Pazar

Ucuz ev kredisi veren bankalar

Ucuz ev kredisi veren bankalar

 En uygun konut kredisi veren banka hangisi 2012 başlıklı yazımızda en uygun konut kredisi veren bankayı nasıl bulacağınızı anlatmıştık.

Eğer resimli olarak nasıl en uygun konut kredisini alacağınız merak ediyorsanız lütfen aşağıdaki bannera tıklayarak ilgili yazıya gidiniz.



Bu yazıda yine benzer bir konu yani ucuz ev kredisi veren bankalar konusu hakkında detaylı bilgi vereceğiz.


Şu günlerde ucuz ev kredisi bulmak çok zor değil. Ama bugünlerde konut fiyatları biraz yükselmiş durumda. Gerçi hem konut fiyatlarının uygun olduğu hem de ucuz ev kredisinin aynı ana denk gelmesi kısmet meselesi.. O yüzden imkanlarınız uygunsa şu sıralar uygun ev kredisi veren bankalardan biri ile anlaşarak ev almanız doğru bir karar olacaktır.

Peki ucuz ev kredisi veren bankalar hangileridir?

Bu soru için halkbank veya garanti bankası diye cevap versem ve bu cevap doğru olsa dahi yarın için bu cevap doğru olmayabilir. Zira bankalar günden güne güncel konut kredisi faiz oranlarını değiştiriyorlar. Bugün uygun olan yarın uygun olamayabiliyor.

Bu yüzden ben sizi sürekli tüm bankaların konut kredisi faiz oranlarını en güncel haliyle bulabileceğiniz tam 15 banka ile anlaşması olan konut kredisi sitesine yönlendireceğim.

Konut kredisi sitesine gittiğinizde ihtiyacınız olan kredi miktarını girerek tüm bankaların size hangi oranları sunduğunu görecek dolayısıyla ucuz ev kredisi veren bankaları anında göreceksiniz.

Sonrasında en uygun oranı veren bankayı seçip dilerseniz başvuru dahi yapabileceksiniz.

Bu süreç esnasında dilerseniz ücretsiz danışmanlık hizmeti de alabileceksiniz.

Üstelik bütün bunlar için tek kuruş dahi ödemeyeceksiniz.

Konut kredisi sitesine ücretsiz üye olmak için BURAYA tıklayınız!


İlgili kelimeler: ev kredisi veren bankalar,uygun ev kredisi,ucuz ev kredisi veren bankalar,ucuz ev kredisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder