8 Haziran 2012 Cuma

En uygun konut kredisi veren banka hangisi 2012

En uygun konut kredisi veren banka hangisi 2012

  En uygun konut kredisi veren bankayı evinizden oturduğunuz yerden bulmak hatta dilerseniz kredi başvurusunda bulunmak ister misiniz?
 O halde bu yazıyı sabırla dikkatlice okuyun...
 Önceki yazımızda Ev kredisi nasıl alınır sorusunu cevaplanldırmıştık. Bu yazıda ise En uygun konut kredisi veren banka hangisi 2012, en uygun konut kredisi veren bankalar, düşük ev kredileri, en ucuz ev kredisi veren banka hangisi 2012 gibi aramalaın hepsine cevap vereceğiz. Dolayısıyla bu gibi aramalar yapmak zorunda kalmayacaksınız.



  Şimdi ben size uzun uzadıya banka konut kredileri hesaplamalarından bahsedecek değilim bunu öğrenmeniz de gerekmiyor. Eğer en ucuz ev kredisini almak istiyorsanız sadece sizi birazdan yönlendireceğim siteye üye olmanız yeterli olacaktır.

  Zira söz konusu site tam 15 banka ile resmi anlaşması olan daima güncel konut kredisi faiz oranlarını bulabileceğiniz ve dilerseniz ücretsiz danışmanlık hizmeti alabileceğiniz bu konuda uzman ve profesyonel bir ekibin hazırladığı bir konut kredisi sitesidir..

 Peki tanıtacağınız site ile en uygun konut kredisi veren bankayı nasıl bulacağım?

1- Öncelikle BURAYA tıklayarak siteye gidiniz.

 2- Sonrasında aşağıdaki bölüme gelip resimdeki gibi boş kısımları doğru şekilde doldurunuz.


3- Teklifleri göster dedikten sonra karşınıza buna benzer bir ekran çıkacak. Siz buradan rahatlıkla bankaların güncel konut kredisi faiz oranlarını karşılaştırabileceksiniz. Ve sonrasında beğendiğiniz/uygun gördüğünüz bankayı seçtikten sonra ''Devam Et'' butonuna tıklayınız.


3- Diyelim ki Tekstilbankı seçtik ilgili bölümleri doldurduktan sonra en altta yer alan ''Devam Et'' butonunu tıklıyoruz ve işlemimiz tamamlanıyor.


4- En sonunda başvurumuzun alındığı en kısa sürede bir danışmanın bizimle iletişime geçeceği ve bütün bu işlemlerin ücretsiz olduğunu belirten aşağıdaki gibi bir ekranla karşılaşıyorsunuz. Yani olay tamamlanmış oluyor. Şunu da hatırlatalım buradan danışmanlık hizmeti aldınız diye kredi almak zorunda değilsiniz. Yani olabildiğince rahat olabilirsiniz.



 Tekrardan hatırlatma yapalım: Söz konusu site hemen hemen bütün bankalar ile anlaşmalı olduğundan tüm bankaların konut kredisi faiz oranlarını karşılaştırma imkanını elde edeceksiniz.

Dolayısıyla başta da dediğim gibi banka konut kredileri hesaplamaları ile uğraşmak zorunda kalmayacaksınız.

   Siz de en ucuz ev kredisi almak için BURAYA tıklayarak ücretsiz üyeliğinizi başlatınız!

   

İlgili kelimeler: en uygun konut kredisi, banka konut kredisi,banka konut kredileri hesaplamaları,en uygun konut kredisi veren bankalar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder