6 Mayıs 2012 Pazar

Güncel Konut Kredisi Faiz Oranları

Güncel Konut Kredisi Faiz Oranları

  Önceki yazımızda en uygun konut kredisi hesaplama konusunu ele almıştık. Buraya tıklayarak önceki yazımızı okuyabilirsiniz.

 Bu yazıda ise güncel konut kredisi faiz oranları hakkında bilgi vereceğiz.


Bundan bir iki sene öncesinde konut kredisi faiz oranları çok cazip idi. Sanırım şu günlerde en düşük konut kredisi veren banka hangisi diye arama yapanlar o günkü oranların çok üstünde bir oranla karşılaşmaktadır.

Ama ekonomistlere göre bu ay ve önümüzdeki aylarda konut kredisi faiz oranları yeniden düşüşe geçecek. Yani yine 0,87 hatta 0,80 gibi oranlarla konut kredisi alabilme imkanına ulaşabileceği belirtiliyor.

Bununla birlikte bugünlerde de hafiften kımıldanmalar yok değil. Şu an için güncel konut kredisi faiz oranları ortalama %1,1 lerde seyrediyor.

Eğer en düşük konut kredisi veren banka hangisi diye merak ediyor ve tüm bankaların konut kredisi faiz oranlarını karşılaştırmak istiyorsanız sizi birazdan yönlendireceğim siteye üye olmalısınız.

Zira bu site tam 15 banka ile anlaşmalı olarak çalışıyor. Dolayısıyla 15 bankanın güncel konut kredisi faiz oranlarını karşılaştırmanıza imkan tanıyor. Bununla da kalmayarak en düşük konut kredisi veren bankayı bulabilmeniz için size ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyor.

Üstelik bütün bunlar için hiçbir ücret almıyor. Hem üyelik hem de danışmanlık hizmeti ücretsiz!

  BURAYA tıklayarak konut kredisi sitesine üye olun ve bütün bu hizmetlerden ücretsiz yararlanın!

İlgili kelimeler: en uygun konut kredisi hesaplama


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder