8 Mayıs 2012 Salı

En düşük faizli konut kredisi veren banka hangisi?

En düşük faizli konut kredisi veren banka hangisi?


  Yine konut kredisi ile ilgili bir yazıyla karşınızdayız. Bu yazı sonrasında muhtemelen en uygun ev kredisi,en ucuz konut kredisi gibi aramalar yapmak zorunda kalmayacaksınız.

Önceki yazımızda konut kredisi hesaplama tablosu konusunu ele almıştık. Bu yazıda ise başlıktan da anlaşılacağı üzere en düşük faizli konut kredisi veren banka hangisi sorusuna cevap arayacağız.

Biliyorsunuz konut kredisi faiz oranları geçen yıllara oranla biraz yüksek. Bu yüzden eskisine nazaran çok daha ince eleyip sık dokumak ve en düşük faizli konut kredisi alabilmek için elden ne geliyorsa yapmak gerekiyor.

En düşük faizli konut kredisi veren banka hangisi?


Bu soruya cevap verebilmek için tek tek bütün bankaları dolaşmak gerekiyor.
Ama şimdi size tanıtacağım siteye üye olduğunuzda tek tek bütün bankaların güncel konut kredisi faiz oranları karşılaştırmasından tutun danışmanlık hizmetine kadar birçok hizmeti ücretsiz alacaksınız.

Üstelik konut kredisi sitesi tam 15 banka ile anlaşmalı olarak çalıştığından size en son güncel konut kredisi faiz oranları ve dilediğiniz miktar sonrasında ödeyeceğiniz miktarları dahi bir rapor halinde size veriyor.

Üstüne bir de danışmanlık hizmeti alıyorsunuz..

Ve bütün bunlar için ücret ödemiyorsunuz. Üyelik zaten ücretsiz..

Uzun lafın kısası bence en düşük faizli konut kredisi veren banka hangisi,en uygun ev kredisi,en ucuz konut kredisi gibi aramalar yaparak kendinizi yormak istemiyorsanız BURAYA tıklayın ve konut kredisi sitesine üye olun!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder